Piece i grille ogrodowe opalane drewnem

Katarzyna Laszczak
Piece i grille ogrodowe opalane drewnem

Wszystkim, którzy cenią sobie wyśmienity smak potraw i chcą wrócić do dawnych metod gotowania, proponujemy zastosowanie pieców i grilli ogrodowych opalanych drewnem.*

Piece do pieczenia pizzy i chleba włoskiego producenta Valoriani to blisko 60. letnia sprawdzona technologia. Doskonała jakość materiałów użytych do produkcji modułów pieca powoduje, że posiadają one wysokie parametry termiczne. Dodatkowo zastosowanie wysokiej jakości izolacji na etapie budowy pieca, pozwala na utrzymanie żądanej temperatury po jego nagrzaniu.
Piece doskonale nadają się do pieczenia pizzy, chleba, mięsa oraz ryb, ale też innych produktów, takich jak ciasta czy warzywa.

Piece i grille ogrodowe opalane drewnem
Piece i grille ogrodowe opalane drewnem
Piece i grille ogrodowe opalane drewnem
Piece i grille ogrodowe opalane drewnem

Piece i grille ogrodowe opalane drewnem Fontana Forni to nowoczesne urządzenia wykonane z wysokiej jakości stali. Dostępne są  w różnych modelach, kolorystyce i rozmiarach. Przeznaczone są do pieczenia praktycznie wszystkiego, co świadczy o ich wielofunkcyjności. Świetnie pasują do ogrodów, tarasów, jak i innych aranżacji.
Materiały, z których są wykonane posiadają właściwości ogniotrwałe, antykorozyjne i są certyfikowane.

Piece i grille ogrodowe opalane drewnem
Piece i grille ogrodowe opalane drewnem
Piece i grille ogrodowe opalane drewnem

* artykuł sponsorowany

emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Dom i nieruchomości

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na e-ogrodek.pl e-ogrodek.pl