Wróć do artykułu:
Piżmian jadalny zwany okrą – charakterystyka i uprawa...
2 z 10
reklama
Przejdź do strony
2 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek
na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
fot. Katarzyna Laszczak
Poprzednie
Następne
Piżmian jadalny zwany okrą – charakterystyka i uprawa tego nietypowego warzywa
Młody pęd okry
Okra lubi ciepło, dlatego najlepiej uprawiać ją pod osłonami.
Wróć do artykułu
Zobacz również
Ogromny wysyp borowików. Tu szukaj rydzów, kani i prawdziwków – mapa grzybów
Jak uprawiać i pielęgnować grudnik - roślinę, która kwitnie zimą
Hebe – wiecznie zielony krzew do doniczki i ogrodu
Ćma bukszpanowa. Groźny szkodnik bukszpanów. Rozpoznawanie i zwalczanie
Anturium jako ozdoba mieszkania. Jak uprawiać anturium w domu?
Co zrobić, gdy storczyk przekwitnie. Przycinanie pędu i pięlęgnacja
Lilie drzewiaste – jak je uprawiać i z jakimi roślinami sadzić
Hibiskus bagienny długo kwitnie i ma kwiaty wielkie jak talerze
Koleus – kolorowa pokrzywka do doniczki i ogrodu
Polecamy
Fusy z kawy dla roślin. Jak i do czego je stosować, a na co uważać
Drożdże do oprysków i jako nawóz. Jak je przygotować i jak działają
Nie wszystkie warzywa powinny rosnąć obok siebie. Poznaj dobre i złe sąsiedztwo
Geranium, czyli anginka: jak uprawiać ją w domu i na co pomaga
Jakie wybrać ogrodzenie?
Nawóz ze skórek bananów. Jak go zrobić i wykorzystać, do jakich roślin stosować
Sumak zwany „zemstą sąsiada”. Jak uprawiać te drzewa w ogrodzie
Wiosenne opryski drzew i krzewów owocowych. Terminy i preparaty
Skorupki jaj jako nawóz – jak je stosować i dla jakich roślin są dobre