7 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Jadalne i aromatyczne są wszystkie części rośliny. Można je...
fot. Sarang (wikimedia.commons, domena publiczna)

Pachnotka: roślina jadalna i ozdobna. Jak ją uprawiać i wykorzystać

Panierowany liść pachnotki

Jadalne i aromatyczne są wszystkie części rośliny. Można je jeść na surowo (szczególnie młode) lub po obróbce termicznej.

Zobacz również

Hebe – wiecznie zielony krzew do doniczki i ogrodu

Hebe – wiecznie zielony krzew do doniczki i ogrodu

Co zrobić, gdy storczyk przekwitnie. Przycinanie pędu i pięlęgnacja

Co zrobić, gdy storczyk przekwitnie. Przycinanie pędu i pięlęgnacja

Polecamy

Nie wszystkie warzywa powinny rosnąć obok siebie. Poznaj dobre i złe sąsiedztwo

Nie wszystkie warzywa powinny rosnąć obok siebie. Poznaj dobre i złe sąsiedztwo

Sumak zwany „zemstą sąsiada”. Jak uprawiać te drzewa w ogrodzie

Sumak zwany „zemstą sąsiada”. Jak uprawiać te drzewa w ogrodzie

Wiosenne opryski drzew i krzewów owocowych. Terminy i preparaty

Wiosenne opryski drzew i krzewów owocowych. Terminy i preparaty