7 z 11
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Najlepsze są młode patisony, średniej wielkości. Im są...
fot. Isphoto - morguefile.com

Patison w kuchni i ogrodzie. Właściwości i przepisy na dania z patisonów

Zielone patisony

Najlepsze są młode patisony, średniej wielkości. Im są starsze, tym grubszą mają skórkę.

Zobacz również

Jak uprawiać i pielęgnować grudnik - roślinę, która kwitnie zimą

Jak uprawiać i pielęgnować grudnik - roślinę, która kwitnie zimą

Anturium jako ozdoba mieszkania. Jak uprawiać anturium w domu?

Anturium jako ozdoba mieszkania. Jak uprawiać anturium w domu?

Polecamy

Jakie wybrać ogrodzenie?

Jakie wybrać ogrodzenie?

Nawóz ze skórek bananów. Jak go zrobić i wykorzystać, do jakich roślin stosować

Nawóz ze skórek bananów. Jak go zrobić i wykorzystać, do jakich roślin stosować

Skorupki jaj jako nawóz – jak je stosować i dla jakich roślin są dobre

Skorupki jaj jako nawóz – jak je stosować i dla jakich roślin są dobre