4 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Starsze patisony trzeba obierać ze skóry i pozbawiać pestek....
fot. Katarzyna Laszczak

Patison w kuchni i ogrodzie. Właściwości i przepisy na dania z patisonów

Patisony na przetwory

Starsze patisony trzeba obierać ze skóry i pozbawiać pestek. Młodsze można wykorzystywać w całości.

Zobacz również

Brutalne pobicie w Międzyrzeczu. Policja zatrzymała trzy osoby

Brutalne pobicie w Międzyrzeczu. Policja zatrzymała trzy osoby

Brutalne pobicie w Międzyrzeczu. Policja zatrzymała trzy osoby

Brutalne pobicie w Międzyrzeczu. Policja zatrzymała trzy osoby

Polecamy

Wrotycz na kleszcze i szkodniki roślin. Jak zrobić wywar i wyciąg z wrotyczu

Wrotycz na kleszcze i szkodniki roślin. Jak zrobić wywar i wyciąg z wrotyczu

Jak uprawiać zroślichę, czyli syngonium. Sprawdź, jak zadbać o tę roślinę doniczkową

Jak uprawiać zroślichę, czyli syngonium. Sprawdź, jak zadbać o tę roślinę doniczkową

Ile kosztuje ogrodzenie z siatki i paneli? Porównujemy koszty

Ile kosztuje ogrodzenie z siatki i paneli? Porównujemy koszty